Om Gulvmyren

Om Gulvmyren

Jeg har altid haft interesse for godt håndværk, og ønskede at følge i min faders fodspor som tømmer. Men da jeg fik chancen som lærling i et gulvfirma, blev jeg bidt af faget, og har været der lige siden.

Jeg har arbejdet med gulve siden 1993. Jeg har i begyndelsen været i to forskellige gulvfirmaer, men da min daværende mester i 2004 anbefalede mig at blive selvstændig, og køre som underentreprenør. Jeg tog imod hans råd, og har nu over 11 års erfaring som selvstændig, og mere end 20 års erfaring i alt.

I løbet af mine år i branchen har jeg arbejdet med alle typer af gulve, og ved derfor altid hvad præcis dit gulv har brug for, for at du bliver tilfreds.

Jeg arbejder både i offentlige -og private ejendomme, men også i større virksomheder. Ingen opgave er for stor til os, og intet gulv er for slidt til at kunne blive et flot gulv igen- med den rette gulvmad!

Da jeg er ekspert i alle former for afslibning og efterbehandling, har jeg et tæt samarbejde med flere større gulvfirmaer som hyrer mig til større og vanskeligere sager der kræver en særlig ekspertise inden for afslibning og behandling, som deres egne gulvmænd ikke har kompetence til at udføre.

Jeg garanterer et flot resultat, da det først og fremmest er vigtigt for mig, at jeg selv er tilfreds med det arbejde jeg udføre. Det skal være flot! – og holdbart!. Derudover er mine kunders gode anbefalinger det jeg primært har levet af de sidste 11 år.

Professionel rådgivning

Det at få lavet gulve er for nogle et stort projekt. Derfor ser jeg det som en stor del af mit arbejde at rådgive, og vejlede dig, så du som kunde føler dig velinformeret og tryk gennem hele processen.

Følg os på Facebook

Due r velkommen til at kigge forbi vores side på Facebook og følge med i, hvilke aktuelle opgaver, som vi udfører lige i øjeblikket. Her kan du også se billeder af vores arbejde – før og efter fuldført gulvarbejde. HUSK! Gulvmyren dækker HELE Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere.

Gulvmyren v. Martin Riisberg
Professionelt gulvarbejde på Sjælland

Gulvmyren er eksperter i afslibning og alle former for efterbehandlinger. Vi udfører professionelt gulvarbejde i København og på hele Sjælland. Læs mere om vores arbejde eller tag et kig i vores galleri, hvor du finder før og efterbilleder, som viser en tydelig forskel og forbedring efter behandlinger.

Billig Gulvafslibning

En professionel gulvafslibning gør de fleste slidte gulve flotte igen. Vi har flere forskellige efterbehandlinger at vælge imellem.

Billig gulvafhøvling

Vi har god erfaring med at afhøvle "besværlige" og medtaget gulve. Har dine gulve også brug for en gulvspecialist?

Galleri

Tag et kig i vores galleri, hvor vi har samlet før og efterbilleder af vores gulvarbejde. Gulvmyren dækker hele Sjælland!