Gulvbelægning i København

Microcement

Der er en årsag til, at Microcement er blevet et populært valg af overfladebehandling til gulve: det er et af de stærkeste materialer i kategorien og enormt nemt at påføre.
Det danner en vandafvisende overflade, og er derfor ideelt til badeværelser og køkkener og andre vådrum.
Microcement kan påføres direkte ovenpå fliser og er dermed ideelt til en nem og hurtig renovering af badeværelset uden de store indgreb.

Epoxy

Epoxy er en enormt modstandsdygtig belægning, som oprindeligt blev udviklet til maritimt brug grundet dets store slidstyrke.
Epoxy kan anvendes på gulve og vægge og giver en holdbar overflade, som er nem at rengøre.
Det er et materiale, som ofte skal spartles ud og ligger i et tykkere lag og giver styrke og holdbarhed.

Vinylgulv

Vinylgulve er ofte den praktiske og billigere løsning til dit badeværelse eller køkken, men det betyder ikke, at det er mindre smukt. Tværtimod. Vinylgulve kommer i alskins mønstre og farver og indgår sømløst i alle typer indretning og bolig.
Vinylgulve er enormt slidstærke og nemme at rengøre, og oftest er vinylgulve 100% vandtætte. Lyddæmpende er desuden et plus at skrive på listen, da vinylgulve reducerer hverdagens støjgener så som tunge skridt og trommelyde.

Laminatgulv

Laminatgulv er den hårdere pandant til vinylgulvet.
Laminatgulve er prisvenlige, nemme at vedligeholde og slidstærke, dels på grund af at de er opbygget af flere forskellige materialer.
Laminatgulvets kerne består typisk af træfibre belagt med laminat, som kan fås i mange smukke farve eller grafisk print.
Laminatgulvet bruges oftest i rum med stor chance for dagligt slid - for eksempel køkken, bryggers eller badeværelse.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?
Se meget mere her på siden eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. ønsker de tilbud eller anden info så kontakt os ved at ringe eller SMS.

Gulvmyren - vi dækker hele Danmark

Ingen opgave er for stor til os, og intet gulv er for slidt til at kunne blive et flot gulv igen- med den rette gulvmand! 

Gulvafslibning

En professionel gulvafslibning gør de fleste slidte gulve flotte igen. Vi har flere forskellige efterbehandlinger at vælge imellem.

Gulvafhøvling

Vi har god erfaring med at afhøvle “besværlige” og medtaget gulve. Har dine gulve også brug for en gulvspecialist?

Gulvmyren v. Martin Riisberg
Professionelt gulvarbejde

Gulvmyren er eksperter i afslibning og alle former for efterbehandlinger. Vi udfører professionelt gulvarbejde i København og på hele Sjælland. Læs mere om vores arbejde eller tag et kig i vores galleri, hvor du finder før og efterbilleder, som viser en tydelig forskel og forbedring efter behandlinger.

Billig Gulvafslibning

En professionel gulvafslibning gør de fleste slidte gulve flotte igen. Vi har flere forskellige efterbehandlinger at vælge imellem.

Billig gulvafhøvling

Vi har god erfaring med at afhøvle "besværlige" og medtaget gulve. Har dine gulve også brug for en gulvspecialist?

Galleri

Tag et kig i vores galleri, hvor vi har samlet før og efterbilleder af vores gulvarbejde. Gulvmyren dækker hele Sjælland!