Gulvbehandlinger

Klar-lak

Klar lak

En af fordelene ved lak er at det er nemt at vedligeholde, og rengøre. Lakken fås fra silkemat helt ned til ultra mat. Ulempen ved lak er at hvis der først kommer ridser eller hakker i lakken forsvinder disse ikke igen. Men ved rette påpasselighed med filt under møblerne opstår ridser og hakker slet ikke.

Lakerede gulve vil fremstå smukke, og med en slidstærk overflade.

Hos Gulvmyren bruger vi en stærk dansk produceret lak, men det er selvfølgelig altid muligt at købe to komponent lakke, til områder der slides mere, fx. opgange, køkkener eller entreér.

Hvid-lak

Hvid lak

Ved hvid lak, også kendt som hvidpigmentering, tones lakken med hvid tonepasta. Fordelen ved hvid lak, kontra klar lak, er at gulvene lysner og får et naturligt lysere og friskt strejf af hvid.

Gulve der er behandlet med hvid lak bibeholder den lyse farve, og gulner ikke ligesom klar lak kan gøre med årene. Denne type gulvbehandling giver en naturligt lysere tone i træet, frem for behandling med lud og lak, der er mere hvid end det er naturligt.

Hos Gulvmyren bruger vi en stærk dansk produceret lak, men det er selvfølgelig altid muligt at købe to komponent lakke, til områder der slides mere, fx. opgange, køkkener eller entreér.

Lud-og-lak-behandling-af-gulv

Lud og Lak

De to mest populære gulvbehandlinger af trægulve er lud og lak - ikke uden grund: de to behandlingsformer har hver deres egenskaber i forhold til gulvets udseende, holdbarhed, slidstyrke og hvor nemt det er at rengøre.
Den primære grund til at vælge lud er at minimere gulning af trægulvet, som opstår over tid. Med en ludbehandling bevarer man et lysere udtryk.
Hvis du derimod ønsker et mere modstandsdygtigt gulv i forhold til slid og brug, skal du vælge lak. Lak lukker træet og danner en beskyttende overflade. På denne måde fremstår det nyere i længere tid.

Ludbehandling-af-gulv

Lud

Lud er til kunden der ikke ønsker glatte lakerede gulve, men et råt og naturligt trægulv. Luden fås i mange toninger, fra klar lud, til extrem hvid.

Oliebehandling-af-gulv

Olie

Denne type gulvbehandling er til kunden som ønsker at trække maksimal træstruktur frem i træet.

Olien giver gulvet en naturlig varm glød. Naturolie er utrolig populært på store kontorer, lufthavne og storcentre, da olien med det rigtige plejemiddel er utrolig slidstærkt, nemt at vedligeholde og fjerne små-ridser og hakker.

Hvid-oliebehandling-af-gulv

Hvid olie

Ligesom andre oliebehandlinger giver olie er sundt gulv med massere at struktur. Med den hvide olie opnås der maksimal træstruktur, blot med en lysere nuance en træets oprindelige farve.

Hvid olie er dog ikke lige så nemt at vedligeholde som naturolie.

Olie-i-div-farver-behandling-af-gulv

Olie i diverse farver

Træolie kommer ikke kun i den klassiske klare form. Den kan fås i adskillige smukke farver. En farvet træolie er ideel til det stilistiske hjem, som skal matche møbler eller have et bestemt udtryk.
Farvet træolie kommer ligeså i forskellige basetyper. Her kan du vælge mellem olie- eller vandbaseret alt efter behov. Begge olietyper har fordele.
En vandbaseret olie giver blandt andet en mere vandafvisende overflade, bevarer træets naturlige glød og beskytter mod blegning fra sollys.
En oliebaseret træolie modvirker udtørring af træet og revnedannelse, forlænger træets holdbarhed og kan i visse tilfælde give en gylden patina.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?
Se meget mere her på siden eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. ønsker de tilbud eller anden info så kontakt os ved at ringe eller SMS.

Gulvmyren - vi dækker hele Danmark

Ingen opgave er for stor til os, og intet gulv er for slidt til at kunne blive et flot gulv igen- med den rette gulvmand! 

Gulvafslibning

En professionel gulvafslibning gør de fleste slidte gulve flotte igen. Vi har flere forskellige efterbehandlinger at vælge imellem.

Gulvafhøvling

Vi har god erfaring med at afhøvle “besværlige” og medtaget gulve. Har dine gulve også brug for en gulvspecialist?

Gulvmyren v. Martin Riisberg
Professionelt gulvarbejde

Gulvmyren er eksperter i afslibning og alle former for efterbehandlinger. Vi udfører professionelt gulvarbejde i København og på hele Sjælland. Læs mere om vores arbejde eller tag et kig i vores galleri, hvor du finder før og efterbilleder, som viser en tydelig forskel og forbedring efter behandlinger.

Billig Gulvafslibning

En professionel gulvafslibning gør de fleste slidte gulve flotte igen. Vi har flere forskellige efterbehandlinger at vælge imellem.

Billig gulvafhøvling

Vi har god erfaring med at afhøvle "besværlige" og medtaget gulve. Har dine gulve også brug for en gulvspecialist?

Galleri

Tag et kig i vores galleri, hvor vi har samlet før og efterbilleder af vores gulvarbejde. Gulvmyren dækker hele Sjælland!