Gulvafhøvling i Skovlunde & Sjælland

Hvis du skal have udført gulvafhøvling i Skovlunde og resten af Sjælland, så er du landet på den helt rigtige side. Vi udfører afhøvling af gulve i København samt gulvafhøvling, som kan være med til at give dine gulve et nyt og flot look. Vi har mange års erfaring med gulvafhøvling, hvilket er din sikkerhed for et professionelt udført arbejde, hvor godt håndværk har været sat i centrum.

Se meget mere her på siden omkring gulvafhøvling, og find under billeder eksempler på, hvordan vi har fået pustet nyt liv i gamle slidte gulve. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?
Se meget mere her på siden eller kontakt os for et uforpligtende tilbud. ønsker de tilbud eller anden info så kontakt os ved at ringe eller SMS.

Gulvmyren - vi dækker hele Danmark

Ingen opgave er for stor til os, og intet gulv er for slidt til at kunne blive et flot gulv igen- med den rette gulvmand! 

Gulvafslibning

En professionel gulvafslibning gør de fleste slidte gulve flotte igen. Vi har flere forskellige efterbehandlinger at vælge imellem.

Behandlinger

Gulvmyren er ekspert i alle former for efterbehandlinger af gulv. Læs mere om hvilke behandlinger vi udfører.

Gulvmyren v. Martin Riisberg
Professionelt gulvarbejde

Gulvmyren er eksperter i afslibning og alle former for efterbehandlinger. Vi udfører professionelt gulvarbejde i København og på hele Sjælland. Læs mere om vores arbejde eller tag et kig i vores galleri, hvor du finder før og efterbilleder, som viser en tydelig forskel og forbedring efter behandlinger.

Billig Gulvafslibning

En professionel gulvafslibning gør de fleste slidte gulve flotte igen. Vi har flere forskellige efterbehandlinger at vælge imellem.

Billig gulvafhøvling

Vi har god erfaring med at afhøvle "besværlige" og medtaget gulve. Har dine gulve også brug for en gulvspecialist?

Galleri

Tag et kig i vores galleri, hvor vi har samlet før og efterbilleder af vores gulvarbejde. Gulvmyren dækker hele Sjælland!